Obavještenje o izmjeni Posebnih uslova pružanja usluge fiksne telefonije

Obavještavamo vas da će se od 25. aprila 2018. godine primjenjivati novi, izmijenjeni Posebni uslovi pružanja usluge fiksne telefonije.

Poslovnim korisnicima koji posjeduju vlastitu ISDN kućnu centralu, a kojima iz tehničkih razloga Mtel nije u mogućnosti obezbijediti nastavak korišćenja usluge putem ISDN tehnologije, biće omogućen nastavak korišćenja usluge fiksne telefonije preko ISDN priključka na IP mrežu, putem VoIP tehnologije, a pomoću odgovarajućeterminalne opreme, koja je u vlasništvu Mtela, u skladu sa tehničkim rješenjem za pružanje usluge. Navedenim korisnicima omogućava se korišćenje usluge fiksne telefonije  po cijenama i uslovima definisanim važećim Cjenovnikom Mtela za korišćenje ISDN priključka. 

Iz ponude se ukida paket dodatnih usluga PAKET 3. Vrši se i izmjena koja se odnosi na plaćanje pristupne takse za zasnivanje pretplatničkog odnosa za pojedine kategorije korisnika na način da invalidi (od I do X grupe), na koje se primjenjuju propisi o ratnim i mirnodopskim invalidima, primaoci stalne socijalne pomoći, korisnici novčane naknade za tuđu pomoć i njegu i roditelji sa invalidnom djecom, neće plaćati pristupnu taksu za zasnivanje pretplatničkog odnosa. Pored toga, više neće biti posebne kategorije korisnika koja se odnosi na podnosioce zahtjeva za zasnivanje pretplatničkog odnosa sa područja Federacije BiH, kojima je oduzet status pretplatničkog odnosa i raseljena i izbjegla lica.

  Ostali uslovi i cijene korišćenja usluge fiksne telefonije ostaju nepromijenjeni.

Posebne uslove pružanja usluge fiksne telefonije koji će se primjenjivati od 25.aprila 2018. godine, možete da pogledate na stranici www.mtel.ba/vijesti .

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.