Obavještenje o izmjeni uslova korišćenja „Dopuna” tarifnih planova za korisnike usluge „Dopuna”

Obavještavamo vas da će se od 16. aprila 2018. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi korišćenja „Dopuna” tarifnih planova za korisnike usluge „Dopuna”

1. Korisnici tarifnih planova Dopuna:M, Dopuna:M Net, Dopuna:L, nakon iskorišćene količine mobilnog interneta dobijenog u okviru odabranog „Dopuna” tarifnog plana prije isteka perioda važenja „Dopuna” tarifnog plana, imaju mogućnost neograničenog pristupa Internetu po smanjenoj brzini protoka od 128 kb/s.

2. Korisnicima koji aktiviraju/obnove „Dopuna” tarifni plan Dopuna:M Net, u okviru korišćenja navedenog plana, omogućava se 2GB mobilnog interneta i neograničena količina podataka za pristup društvenoj mreži Facebook.

3. Za korisnike „Dopuna” tarifnih planova koji koriste tarifni model „Standardica“, biće izvršena izmjena cijene SMS-a i iznosiće 0,07 KM.

Posebne uslove korišćenja „Dopuna” tarifnih planova za korisnike usluge „Dopuna” koji će se primjenjivati od 16. aprila 2018. godine, možete da pogledate na stranici www.mtel.ba/vijesti

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.