Obavještenje o izmjeni uslova pružanja integrisanih usluga

Obavještavamo vas da će se od 01. aprila 2018. godine, primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi pružanja integrisanih usluga.

Posebnim uslovima pružanja integrisanih usluge vrši se izmjena načina iskazivanja bonus minuta i bonus SMS poruka uključenih u mjesečnu pretplatu.

Bonus minuti i bonusSMS porukeuključeni u mjesečnu pretplatu u okviru korišćenja usluge mobilne telefonijeintegrisane upakete usluga TV+NET+TEL+MOB, koji su seiskazivali na mjesečnom računu kao ekvivalent u novcu, po cijeni razgovora, odnosno SMS poruke na način definisan za korišćenjeodgovarajućeg tarifnog modela Pretplata, iskazivaće se u količinskom iznosu bonusa minuta i bonusa SMS poruka definisanim važećim Cjenovnikom Mtela za pripadajući tarifni model Pretplata.

Takođe, korisnicimapostpaiduslugemobilne telefonije u okviru paketa usluga TV+NET+TEL+MOBodobrava se na dan rođenjabonus od 50 minuta za pozive prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH i 50 SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH.

Ostali uslovi i cijene pružanja integrisanih usluga ostaju nepromijenjeni.

Posebne uslove koji su predmet ovih izmjena, a koji će se primjenjivati od 01. aprila 2018. godine možete da pogledate ispod

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.