Obavještenje o izmjenama uslova korišćenja postpaid tarifnih modela Pretplata

Obavještavamo vas da će se od 1. aprila 2018. godine, primjenjivati novi,

Obavještavamo vas da će se od 1. aprila 2018. godine, primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi korišćenja postpaid tarifnih modela:  Pretplata:XS, Pretplata:S, Pretplata:S Net, Pretplata:M, Pretplata:L, Pretplata:XL i Pretplata:XXL,kao i posebni uslovi korišćenja tarifnih modela Pretplata:FlеxiPretplata:Flаt.

Od navedenog datuma:

-          vrši se izmjena načina iskazivanja  bonus minuta i SMS poruka uključenih u mjesečnu pretplatu. Korisnicima Pretplata tarifnih modela  bonus za minute i SMS poruke, koji se iskazivao na mjesečnom računu kao ekvivalent u novcu po cijeni razgovora odnosno SMS poruke pripadajućeg tarifnog modela, iskazivaće se u količinskom iznosu bonus minuta i bonus poruka dobijenih u okviru pripadajućeg tarifnog modela.

-          korisnici postpaidtarifnih modelaPretplata:XS, Pretplata:S, Pretplata:S Net, Pretplata:M, Pretplata:L, Pretplata:XL i Pretplata:XXL, Pretplata:Flex , Pretplata:Flat,  kao i korisnicima Posebnih tarifnih paketaodobrava se na dan rođenja bonus od 50 minuta prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH  i 50 SMS poruka prema svim mrežama u BiH.

-          uvodi se maksimalan  broj od 3 (tri) pretplatničkih ugovora za tarifne modele Pretplata:XS, Pretplata:S, Pretplata:S Net, Pretplata:M, Pretplata:L, Pretplata:XL i Pretplata:XXL po jednom rezidencijalnom ili biznis korisniku

Posebne uslove koji su predmet ovih izmjena, a koji će se primjenjivati od 01. aprila 2018. godine možete da pogledate ispod.

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.