m:tel i Xiaomi: uskoro izvlačenje dobitnika nagradne igre! Glavna nagrada automobil Mazda CX3

Ostalo je još nekoliko dana za nagradnu igru

Do isteka nagradne igre kompanije m:tel i brenda Xiaomi pod nazivom „m:tel i Xiaomi - Izaberi i pobijedi!“ ostalo je još nekoliko dana. Tačnije svi oni koji do 31. januara 2021. godine odaberu jedan odXiaomi telefona iz ponude kompanije m:tel i spoje ga sa nekom od m:tel postpaid tarifa, automatski učestvuju u ovoj nagradnoj igri.

Kako bi svojim korisnicima uljepšali početak 2021. godine, kompanija m:tel, zajedno sa brendom Xiaomi, je pripremila vrijedan nagradni fond, te m:tel korisnike očekuje devet odličnih nagrada: glavna nagrada je automobil Mazda CX3, a očekuju vas i dva MI LED TV 4S 55“ ANDROID televizora, četiri Xiaomi Mi Note 10 Lite telefona i dva Mi prečišćivača vazduha 2H.

Podsjećamo, u bubanj za izvlačenje vrijednih nagrada učestvuju svi postpaid korisnici kompanije m:tel, sa mjestom prebivališta na teritoriji Republike Srpske, koji u periodu između 1. decembra 2020. i 31. januara 2021. godine spoje jednu od m:telpostpaid tarifa i jedan od odličnih Xiaomi telefona.

Xiaomi telefoni plijene pažnju korisnika iz cijelog svijeta jer njihovi uređaji nude najbolji odnos cijene i kvaliteta. A da biste odabrali svoj Xiaomi telefon posjetite m:tel web šop na ovom linku.

Više detalja i pravila nagradne igre „m:tel i Xiaomi - Izaberi i pobijedi!“ potražite na ovom linku.