Najnovije uređaje Samsung Galaxy S21 serije u m:tel-u možete da rezervišete već danas

Poručite prije svih i dobijate poklon

Samo dan nakon što je kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila Galaxy S21, Galaxy S21+ i S21 Ultra, ove sjajne uređaje možete naručiti putem sajta kompanije m:tel i dobiti sjajne poklone.

Poručite prije svih Galaxy S21 Ultra i na poklon dobijate slušalice Galaxy Buds Pro, a ukoliko se opredijelite za  Galaxy S21 ili Galaxy S21+, Samsung vam poklanja slušalice Galaxy Buds Live. U oba slučaja dodatni poklon je premium uređaj Galaxy SmartTag locator.

Nove Samsung Galaxy uređaje krase savršeni dizajn, kamere profesionalnog ranga za korisnike svih nivoa vještina i najnapredniji procesor koji je ikada korišten u Galaxy uređajima.

Kreirana prema načinu na koji korisnici sada žive, Galaxy S21 serija donosi izobilje savremenih inovacija, koje omogućavaju korisnicima da se izraze kao nikada do sada i dobiju najviše od svakog iskustva. Dodatno, svaki uređaj donosi povezanost, snagu i performanse kakve jedino Samsung može da pruži.

Galaxy S21 donosi hrabar novi dizajn sa kompaktnim displayem od 6.2 inča. Galaxy S21+ dolazi sa proširenim ekranom od 6.7 inča, uz jaču bateriju, odličnu za maratonske gamere i ljubitelje serija. Galaxy S21 Ultra najveći je uređaj iz Galaxy serije do sada, sa Dynamic AMOLED 2X displayem od 6.8 inča.

Nova Galaxy S21 serija uvodi Contour Cut kameru koja se neprimijetno stapa sa metalnim okvirom uređaja, donoseći elegantan i upadljiv izgled. Trostruka kamera profesionalnog ranga na bazi vještačke inteligencije je dizajnirana za sve one prilike kada korisnici žele da imaju veću kontrolu nad sadržajem. Galaxy S21 Ultra dolazi sa četvorostrukom zadnjom kamerom koja se sastoji od ultraširoke, široke i dvostruke tele-foto kamere.

Takođe, nova Galaxy S21 serija nastavlja tradiciju Samsung kamera profesionalnog ranga, sa unapređenjima koja omogućavaju korisnicima svih nivoa vještine da kreiraju vrhunski foto i video sadržaj. Bilo da snimaju prvi susret njihovog psa sa ogledalom, druženje sa prijateljima ili spektakularne poglede na putovanju u prirodi, Galaxy S21 i S21+, kao i S21 Ultra,  korisnicima omogućavaju najbolji kvalitet.

Rezervacije su moguće do 28.01.2021. ili do isteka zaliha, a detaljne uslove i uputstvo za rezervaciju možete da pronađete ovdje.