Veličina je u ekranu – TCL Plex

Izaberite idealan pametni telefon iz m:tel webshop ponude

U skladu s kompanijskim motom da se kvalitet pametnog telefona ogleda upravo na ekranu, jedan od aduta TCL Plex uređaja je vrhunski ekran od 6,53 inča.

U jedan od najboljih IPS displeja na tržištu ugrađena je i NXTVISION tehnologija koja unapređuje kvalitet prikaza, toplinu i intenzitet boja.

TCL se trudi da napravi iskorak u odnosu na druge brendove, što je vidljivo i u dizajnu. Izgled ovog telefona nešto je što će vas očarati na prvi pogled, a dodatnu notu elegancije ovaj uređaj dobija zahvaljujući staklu koje je postavljeno s obje strane.

Značajan segment su i kamere. TCL Plex ima trostruku kameru na zadnjoj strani a pored 48 MP glavne kamere ima i ultraširoku kameru od 16 MP i pomoćni 2 MP senzor za bolje video snimke pri slabom osvetljenju. Za ljubitelje selfija, tu je i prednja kamera od 24 MP smještena u rupicu u čošku ekrana.

TCL Plex pokreće osmojezgarni Snapdragon 675 u kombinaciji sa 6 GB RAM-a i odličnih 128 GB interne memorije.

Dugotrajan rad obezbjeđuje baterija kapaciteta 3820 mAh. Uz to dolazi i podrška za brzo punjenje i punjač od 18 W koji bateriju za samo pola sata napuni do 50 odsto.

Ukoliko tražite telefon jedinstvenog dizajna, dobrih performansi, sa odličnim kamerama i velikim ekranom – TCL Plex je odličan izbor. Vaš novi mobilni telefon čeka vas u mtel web shop-u, sa besplatnom dostavom, brzo i povoljno.