Zakoračite u 2021. sa novim znanjima

Unaprijedite svoje znanje, vještine i sposobnosti uz još jedan Microsoft webinar

pripremile još jedan webinar koji počinje 14. januara. Putem naše virtuelne učionice, ovog puta uz webinar Microsoft Cloud fundamentals, upoznaćemo vas sa osnovama tri najtraženija Microsoft cloud servisa i to: Microsoft Azure, Microsoft 365 te Microsoft Intune.

Webinar će trajati sedam radnih dana u periodu od 10.00 do 16.00 časova. Cijena kursa iznosi 400 KM + PDV, a prijaviti se možete do 8. januara 2021. godine putem e mail adrese ict@mtel.ba

Tokom posljednjih nekoliko godina, cloud tehnologije su postale intergralni dio naše poslovne svakodnevnice. Cloud usluge omogućavaju malim, srednjim i enterprise kompanijama da budu agilne i optimiziraju svoje troškove po pitanju svih usluga koje koriste. Microsoft cloud servisi su jedni od prvih koji su se nudili poslovnim korisnicima i jedni su od najvećih ponuđača cloud servisa.

Ukoliko ste početnici u IT-u ili želite da započnete svoju IT karijeru sa cloud tehnologijama, ovo je odlična radionica upravo za vas. Svi polaznici ove edukacije će dobiti Logosoft diplomu, a uz dodatnu doplatu imaju mogućnost polaganja oficijelnih Microsoft ispita u Logosoft testing centru i na takav način dobiti i industrijski certifikat koji dokazuje da posjeduju stručna znanja i ekspertize iz oblasti obrađenih ovom edukacijom.

Unaprijedite svoje znanje, vještine i sposobnosti, koji će vam omogućiti da pronađete željeno radno mjesto!

Više informacija o ovom webinaru potražite ovdje.