Sportski sadržaji u okviru m:tel IPTV-ja

Poštovani korisnici m:tel IPTV-ja,

nakon što se kompanija m:tel obratila Sport Klubu da dostavi ponudu za produženje ugovora o distribuciji TV kanala Sport Klub putem m:tel IPTV-ja, a koji ističe 31.12.2020. godine, Sport Klub je dostavio nepovoljnu ponudu i pokazao nespremnost za dalje pregovore i nastavak saradnje. Zbog toga, na njihov zahtjev, kompanija m:tel bila je u obavezi da 31.12.2020. godine navedene kanale isključi iz svoje ponude.

Podsjećamo da kao korisnici m:tel IPTV-ja sportske sadržaje možete da pratite putem velikog broja sportskih kanala u okviru osnovnog m:tel IPTV paketa.

Tako će Arena sport kanali, u vaše domove donijeti najvažnije fudbalske utakmice Lige šampiona, Lige Evrope, Super lige Srbije, Premijer lige BiH, utakmice italijanske Serie A, Francusku Ligue 1 kao i ostale važne fudbalske događaje. Ljubitelji vrhunskog sporta uz Arena sport kanale svakodnevno mogu da uživaju uz NBA, ali i utakmice ABA lige, te uz najzanimljivije prenose rukometnih, vaterpolo i odbojkaških utakmica, te najpoznatijih auto-moto takmičenja i ostalih sportskih događaja.