Prijavite se na m:tel „Račun na mail“ i poklon od 2 GB mobilnog interneta

Neka vaši m:tel računi stižu na vašu mejl adresu

Elektronski računi štede vrijeme, stižu brže, doprinose zaštiti životne sredine i pravo je vrijeme da ih i vi koristite.

Prijavite se na uslugu „Račun na mail“ do kraja februara 2021. godine jer ćete na poklon dobiti promo kôd za 2 GB interneta za Pretplata ili Kombinuj brojeve. Mobilni internet možete iskoristiti u roku od 30 dana od trenutka aktivacije kôda.

Aktivaciju usluge „Račun na mail“ je veoma jednostavna jer to možete učiniti putem portala Moj m:tel ili putem istoimene aplikacije na svom pametnom telefonu.

Izaberite jedan od ta dva načina:

- Prijavite se ili kreirajte nalog za personalizovani portal Moj m:tel i kliknite na link Računi. Aktivirajte opciju elektronskog računa i primajte ih putem mejla.

- Na svom pametnom telefonu otvorite aplikaciju Moj m:tel i na meniju izaberite opciju Računi. Otvorite link Usluga Moj račun i aktivirajte opciju da račune primate putem mejla.

Moj m:tel aplikacija će vam dati brzi uvid u vaše m:tel usluge, ponuditi nove i dati stanje vašeg računa, zato je besplatno preuzmite na Google Play Store-uApp Store-u ili Huawei AppGallery ili je koristite na adresi moj.mtel.ba.