Muzika za tvoje uši: Deezer je stigao u m:tel!

Isprobajte Deezer mjesec dana potpuno besplatno

Jedan od najpopularnijih svjetskih muzičkih i streaming servisa Deezer je stigao u ponudu kompanije m:tel. Zahvaljujući Deezer aplikaciji možete birati da offline ili online slušate, odnosno birate između 56 miliona pjesama iz zemlje, regiona i cijelog svijeta. Deezer je servis koji vam pruža potpun muzički užitak jer možete da birate i između stotine playlist-a u skladu sa vašim muzičkim ukusom, a neke od njih su sastavljali i sami muzičari. A možete uživati u sve popularnijim on line podkastima ili modernim radio striminzima.

Odlična vijest za sve rezidencijalne korisnike Pretplata tarifnih modela, Pretplata NET tarifnih modela kao i za korisnike paketa integrisanih usluga, je da će moći uživati u Deezer čaroliji mjesec dana potpuno besplatno. A rezidencijalne korisnike mobilne telefonije očekuje i 10 GB interneta na poklon namijenjenih za uživanje u najboljoj Deezer muzici.  

Korisnici ove usluge mogu da slušaju Deezer muzički sadržaj putem Deezer aplikacije za mobilne uređaje, ali i putem Deezer aplikacije za desktop uređaje, odnosno računare, laptope, kao i direktno putem Deezer web sajta www.deezer.com. Za pristup Deezer servisu putem Deezer aplikacije neophodan je pristup internetu putem mobilne mreže ili putem WiFi-a.

Cijena Deezer usluge za korisnike kompanije m:tel iznosi svega 8.90 KM mjesečno, a podsjećamo da rezidencijalni m:tel korisnici mobilne telefonije, svaki mjesec dobijaju 10 GB interneta za gotovo neograničeno uživanje u muzici kada ste u pokretu.

Aktivacija i deaktivacija Deezer usluge se vrši putem self care portala kompanije m:tel, odnosno portala/aplikacije “Moj Mtel” a putem mail-a korisnik dobija aktivacioni link za pristup i registraciju na Deezer servisu.

Za više detalja, ili pomoć oko aktivacije Deezer servisa pogledajte detaljno uputstvo ili besplatno pozovite m:tel Call centar na 0800 50 000.