Ne propustite Black Friday popuste

U m:tel prodajnim mjestima u Delta planetu i Gospodskoj u Banjaluci, te Prijedoru, Bijeljini i Istočnom Sarajevu, ovog vikenda iskoristite popust od 50 KM za kupovinu uređaja ili terminalne opreme

Black Friday je pred nama sa odličnim popustima. Zato, ne propustite priliku da ovog vikenda odete do Delta planetagdje vas u m:tel poslovnici u okviru ovog šoping mola u Banjaluci, očekuje popust od 50 KM za kupovinu bilo kojeg uređaja ili terminalne opreme, koji već nisu sniženi, a nalaze se u bogatoj ponudi kompanije m:tel.  Isti popust očekuje vas  i u m:tel prodajnim mjestima u Gospodskoj ulici u Banjaluci, te u Prijedoru, Bijeljini (Oktan) i Istočnom Sarajevu.

Preporučujemo da prije nego što krenete u „shopping“, pogledate na našem ovdje koje vam to uređaje nudimo, pronađete onaj koji  najviše odgovara vašim potrebama, i naravno uračunate popust od 50 KM. Popust vrijedi za sve uređaje i terminalnu opremu, osim za one koji su već na popustu.

Popust možete iskoristiti od 27.11. do 29.11.2020. u m:tel prodajnom mjestu u Delta planetu, odnosno od 27.11. do 28.11. 2020. u m:tel prodajnim mjestima u Gospodskoj u Banjaluci, Prijedoru, Bijeljini (Oktan) i Istočnom Sarajevu.