Legenda se nastavlja – Xiaomi Redmi Note 9

Vrhunski telefoni u m:tel multibrend ponudi

Budžetski superstar, Xiaomi Redmi Note 9 je odličan izbor jer vam mnogo toga nudi po veoma povoljnoj cijeni. Ovaj telefon ima veliki FHD ekran od 6,5 inča, fantastičnu četvorostruku kameru, masivnu bateriju i sjajne performanse.

Dizajnom koji se ističe, Xiaomi Redmi Note 9 je modernog izgleda sa diskretnom selfi kamerom i Corning® Gorilla® Glass 5 zaštitom.

Četverostuka kamera pružiće vam mnogo toga. Super jasna glavna kamera od 48 MP zabilježiće nezaboravne trenutke a širokougaoni objektiv, makro objektiv i senzor za dubinu daće vam najbolje rezultate bez obzira na to koju scenu želite da ovekovječite.

Prednja kamera od 13 MP podržava portretni način rada i AI uljepšavanje, čineći vaše fotografije upečatljivijim i prilagođenim vašim ličnim željama.

Redmi Note 9 opremljen je octa-core procesorom visokih performansi a sa baterijom od 5020 mAh uživaćete ​​u nevjerovatnoj snazi.

Xiaomi Redmi Note 9 je pristupačan i kvalitetan telefon sa kojim nećete pogriješiti. Potražite ga u m:tel ponudi, uz preporučenu tarifu Pretplata: M+ možete ga kupiti po cijeni od 36,02 KM a ostatak platiti na mjesečne rate od 6,26 KM.