Samsung sezona darivanja u m:tel-u!

Kupovinom jednog od vrhunskih Samsung telefona dobiće na poklon Galaxy Watch pametni sat

Kupite jedan od Galaxy modela S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra, Note20, Note20 Ultra, Z Flip ili Z Fold2 i na poklon dobijate Galaxy Watch 46mm u vrijednosti od 609KM

Da li ste spremni za sezonu darivanja?

Samsung je pripremio posebnu promociju koja počinje 22. oktobra i traje do 22. novembra 2020. godine, a koju možete iskoristiti kupovinom jednog od odličnih uređaja iz bogate m:tel ponude.

Za svaku kupovinu telefona Galaxy modela S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra, Note20, Note20 Ultra, Z Flip ili Z Fold2, koje možete da pronađete u bogatoj ponudi kompanije m:tel, Samsung u navedenom periodu korisnicima poklanja Galaxy Watch 46mmuređaj, koji objedinjuje funkcionalnosti pametnog sata i prirodnost svojstvenu analognim satovima, čineći jedan zaokruženi proizvod za 21. vijek.

Najnaprednije korisničko iskustvo uvijek prati Samsung pametne telefone, a Galaxy Note i S serije već dugi niz godina važe za uređaje koji kontinuirano pomjeraju granicu mobilnog doživljaja za stepenik više. Galaxy Note20 serija je idealna za najzahtjevnije poslovne korisnike čija svakodnevnica zahtjeva moćan pametni telefon na kojem mogu da, uz pomoć S Pen olovke, hvataju bilješke sa sastanaka, zapisuju ideje i povećaju svoju produktivnost uz brojne multitasking mogućnosti. Galaxy S20 serija je, sa druge strane, odličan saputnik za sve urbane kreativce koji žele da iskoriste maksimum koji pruža vrhunska kamera, uz multimedijalne opcije za još prijatnije i jednostavnije uživanje u svim vrstama sadržaja.

Takođe, Samsung je ove godine korisnicima donio nikada prije viđene inovacije na polju dizajna i multifunkcionalnosti pametnih telefona u vidu preklopnih uređaja. Galaxy Z Flip karakteriše kompaktan dizajn modernog preklopnog uređaja malih dimenzija i velike izdržljivosti, uz sve funkcije najnaprednijih tehnologija za korisnike koji vole da uvijek budu u trendu. Galaxy Z Fold 2je model koji se sa pravom tretira kao jedan od najinovativnijih proizvoda kompanije Samsung, budući da je usavršio i unaprijedio iskustvo preklopnog pametnog telefona sa svojim velikim, prostranim unutrašnjim ekranom, i standardnim vanjskim, podesnim za neometano gledanje sadržaja i upotrebu aplikacija, prelaskom sa jednog ekrana na drugi, bez prekidanja aktivnosti.

Za koji god model se odlučite, nećete pogriješiti. Ovo su najnoviji Samsung telefoni u koje su ugrađene najnovije Samsung inovacije i vrhunske performanse. Napravite dobru odluku te uživajte i u poklonu koji će činiti savršenu dopunu – Galaxy Watch od 46 mm u srebrnoj boji. Ovaj sat donosi funkcije pametnog sata i prirodnost analognog sata u jednom. Zahvaljujući dugom trajanju baterije uz samo jedno punjenje, Galaxy Watch može upravljati pozivima, muzikom i ostalim koristeći izdržljivu bateriju.

Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Više informacija pronađite na linku.