Novi kanal u ponudi m:tel IPTV-ja

RED TV na poziciji 22

Na poziciji 22 vašeg m:tel IPTV-ja, umjesto kanala Pink2, imaćete priliku da gledate novu televiziju, televiziju internet generacije – RED TV.

U programu ove televizije naćiće se najpopularnija lica društvenih mreža, mladi, popularni, idoli tinejdžera, talentovani, zanimljivi i inovativni influenseri.

Za sve noćne ptice, RED TV donosi najkasniji jutarnji program “Ustanak” koji počinje onda kada se ostali programi završavaju – u 10 časova! Kroz dvočasovni program vodiće vas najpopularniji tjuberi i instagrameri – Ruža Rupić, Sara Stanković, Cale, Anna Lazarević, Jenni Martin, Jana Dačović, Cone, Duxa, Super Cveta, Ado, Stefan Milošević Panda i Filip Đukić i komentarisati najzanimljivije, viralne objave na Internetu. Vaši omiljeni influenseri davaće vam i savjete: od fitnesa, preko ishrane, mode, do toga kako postati jutjuber i kako se najbolje fotkati za Instagram. Nezaobilazni su i prilozi, kao i intervjui sa raznim poznatim, priznatim i interesntnim ljudima. Pošto na RED TV-u ništa nije obično, takav trend slijedi i vremenska prognoza – u ovom slučaju “Vremenska dijagnoza” – zahvaljujući kojoj ćete se uvijek obući u skladu sa vremenskim uslovima, ali i trendovima!

RED TV ispratiće i sva gradska dešavanja, koncerte, premijere, promocije. Sve što treba da znate o novim filmovima, knjigama, albumima i ljudima pokazaće vam Mila Stefanovska, Saška Veselinov i Ilija Božinović u emisiji “WhatzUuuuup”!

U emisiji “5 grama Instagrama” i “Tiktoker”moći ćete da vidite aktuelna, zanimljiva I popularnea videa na Instagramu i Tik Toku. Duxa i Cone, iskusni jutjuberi, zaduženi su upravo za emisije “Tjuber” i “Tjub klub” da vam pokažu šta je to najbolje sa ove mreže i šta je u trendingu. A ako ste se oduvijek pitali šta znači biti jutjuber, Duxa i Cone vam otkrivaju sve tajne Jutjuba. Naravno, na RED TV-u ima mjesta i za one sa najoštrijim perom – fenomene sa Tvitera prenijeće vam Bejb i Bebijana u emisiji “ReTwitter”.

Pored nezaobilaznih gejming emisija, RED TV podržava i sport – ali na nekonvencionalan način. Za sve vas kojima je fudbal najvažnija sporedna stvar na svijetu, Đota Freestyle ima pravu emisiju za vas: “Đota Footmania”. Vidjećete razgovore sa poznatima, priloge sa terena, a Đota će vam pokazati ono u čemu je najbolji: akrobacije sa fudbalskom loptom koje su mu donijele više od 1.000.000 sabskrajbera na Jutjubu. Ako više volite košarku, Tricky, najpoznatiji basketaš među tjuberima i član “Harlem Globetrottersa” izaziva zvijezde na basket i nakon Jokića, uči i vas trikovima sa loptom u emisiji “1 na 1 sa Trikijem”.

Dobra muzika, aktuelni izvođači i mlade zvijezde biće nešto po čemu će RED TV biti prepoznatljiva. Pored muzičkih noviteta, očekuju vas i različite emisije. Žika Todorović i mlada Andrijana puštaće svoje omiljene muzičke spotove, a oko izbora će se ponekad morati i složiti. Kroz emisiju “Red Jam” Anđelina će vam nove, ali i već afirmisane zvijezde, predstavti iz drugog ugla, kroz zanimljive razgovore, dok će oni uživo izvoditi neke od svojih, ali i tuđih numera. A za vas koji ste oduvijek željeli da se bavite pjevanjem preporučujemo emisiju “Neki to vole od kuće” koja će biti posvećena upravo pjevačima amaterima, onima koji pjevaju pod tušem ili kod kuće i kače to na svoje društvene mreže.

Imamo vašu pažnju? Strava, jer je ovo samo dio emisija koje vas očekuju na Red TV-u u okviru m:tel IPTV-ja.