Obavještenje o izmjeni uslova pružanja TOTAL GROUP usluge

Novi, izmijenjeni uslovi pružanja TOTAL GROUP usluge.

Obavještavamo vas da će se od 12. oktobra 2020. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi pružanja TOTAL GROUP usluge.

Od navedenog datuma vrši se izmjena na način da se za korisnike TOTAL GROUP usluge, pored ponude paketa sa mobilnim telefonima, omogućava ponuda i druge terminalne opreme/uređaja po cijenama i uslovima definisanim važećim Cjenovnikom Mtela, a uz zaključivanje ugovora sa minimalnim periodom trajanja od 12 ili 24 mjeseca.

Istovremeno, korisnicima TOTAL GROUP usluge, tarifnog modela „m:biz“, u okviru aktivacije jedne tarifne opcije „m:biz 5“, omogućava se, pored uključenja jednog korisnika tarifnih modela Pretplata:XS, Pretplata:S+, Pretplata:SNet+, Pretplata:M+, Pretplata:L+, Pretplata:XXL+, Pretplata:S , Pretplata:SNet , Pretplata:M, Pretplata:L, Pretplata:XL i Pretplata:XXL, i uključenje jednog korisnika tarifnog modela Pretplata:XS + u okviru VPN grupe.

Posebne uslove pružanja TOTAL GROUP usluge koji će se primjenjivati od 12. oktobra 2020. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.