Pametni satovi kao nezaobilazan gadžet

Samsung i Huawei satovi u m:tel-u ponudi na 24 mjesečne rate

Pametni satovi, pored mobilnih telefona, postaju jedni od najpopularnijih gadžeta današnjice. Zahvaljujući unapređenom dizajnu i sve naprednijim funkcionalnostima, sve češće ih viđamo i kao modni i tehnološki detalj na ljubiteljima ovakve vrste tehnologije. 

Odlična vijest je da svi postpaid korisnici kompanije m:tel, bilo da su novi ili postojeći, poslovni ili privatni, sada imaju mogućnost da postanu vlasnici pametnog Samsung i Huawei sata i to na 24 mjesečne rate.

Pametni satovi Samsung Galaxy Watch i Huawei Watch GT 2 serije su odlična dopuna svim funkcionalnostima vaših pametnih telefona, a nude pregršt pametnih opcija koje će vam olakšati svakodnevicu.

Tako vam pametni sat može omogućiti da primate pozive, poruke, komunicirate sa drugima, bez da svaki put potežete za telefonom. Na ekranu pametnog sata možete provjeriti različite notifikacije i odlučiti da li su važne, odnosno da li ćete nastaviti komunikaciju putem telefona.

Takođe, pametni satovi pružaju mogućnost praćenja različitih fizioloških parametara korisnika, što vam omogućava dobijanje niza personalizovanih zdravstvenih fitnes informacija.

Ovi satovi su dizajnom prilagođeni svim ukusima i svakom životnom stilu, baš onako kako ste zamišljali, a njihove baterije danima prate vaš tempo bez dodatnog punjenja.