Obavještenje o izmjeni uslova korišćenja postpaid tarifnih modela

Od 24. avgusta 2020. godine u primjeni izmjenjeni uslovi korišćenja tarifnih modela Pretplata:XS, Pretplata:XS+, Pretplata:S+, Pretplata:S Net+, Pretplata:M+, Pretplata:L+ i Pretplata:XXL+.

Obavještavamo vas da će se od 24. avgusta 2020. godine, primjenjivati izmjenjeni uslovi korišćenja tarifnih modela Pretplata:XS, Pretplata:XS+, Pretplata:S+, Pretplata:S Net+, Pretplata:M+, Pretplata:L+ i Pretplata:XXL+.

Od navedenog datuma, korisnicima postpaid tarifnog modela Pretplata:XXL+, u okviru cijene mjesečne pretplate, pored korišćenja bonusa mobilnog interneta od 1 GB kada se korisnici nalaze u mreži operatora T-Mobile u Austriji, Njemačkoj, Grčkoj i Rumuniji, omogućava se i korišćenje bonusa mobilnog interneta od 1 GB kada se nalaze u mreži operatora T-Mobile, TELE2 i A1 u Hrvatskoj.

Izmjenu Posebnih uslova korišćenja tarifnih modela Pretplata:XS, Pretplata:XS+, Pretplata:S+, Pretplata:S Net+, Pretplata:M+, Pretplata:L+ i Pretplata:XXL+ koji će se primjenjivati od 24. avgusta 2020. godine, možete da pogledate ovdje: