Obavještenje o izmjeni uslova korišćenja postpaid tarifnih modela Pretplata+

Od 9. avgusta 2020. godine, primjenjivati izmijenjeni uslovi korišćenja tarifnih modela Pretplata...

Obavještavamo vas da će se od 9. avgusta 2020. godine, primjenjivati izmijenjeni uslovi korišćenja tarifnih modela Pretplata:XS, Pretplata:S+, Pretplata:S Net+, Pretplata:M+, Pretplata:L+ i Pretplata:XXL+.

Od navedenog datuma, u ponudu se uvodi novi tarifni model Pretplata:XS+  po cijeni mjesečne pretplate u iznosu od 22,23 KM, sa uključenim PDV-om i odgovarajućim bonusima u okviru cijene mjesečne pretplate.

S tim u vezi, mijenja se naziv navedenihPosebnih uslova u naziv Posebni uslovi korišćenja postpaid tarifnih modela Pretplata:XS, Pretplata:XS+, Pretplata:S+, Pretplata:S Net+, Pretplata:M+, Pretplata:L+ i Pretplata:XXL+.

Pored toga, za korisnike tarifnog modela Pretplata:XS omogućava se korišćenje usluge SMS-a unutar mreže Mtela i prema drugim mobilnim mrežama u BiH u iznosu od 0,06 KM, sa uključenim PDV-om.

Istovremeno, korisnici postpaid tarifnih modela Pretplata:XS, Pretplata:XS+, Pretplata:S+, Pretplata:S Net+, Pretplata:M+, Pretplata:L+ i Pretplata:XXL+ moći će da izvrše dopunu prepaid računa i korisnicima usluge „Fiksna prepaid“ u okviru usluge fiksne telefonije.

Izmjenu Posebnih uslova korišćenja tarifnih modela Pretplata:XS, Pretplata:XS+, Pretplata:S+, Pretplata:S Net+,  Pretplata:M+, Pretplata:L+ i Pretplata:XXL+ koji će se primjenjivati od 9. avgusta 2020. godine, možete da pogledate ovdje: