Microsoft Office 2019 alati u svakodnevnoj upotrebi

Usavršite svoje vještine na računaru, prijavite se na online kurs

Microsoft Office je neizostavan dio svakodnevnog poslovnog okruženja i najbolja osnova za kvalitetan rad na računaru. Stoga, dobro poznavanje rada u aplikacijama Word, Excel, Outlook i PowerPoint je veoma značajno za vašu poslovnu karijeru.

Iz tog razloga, preporučujemo vam webinar o svakodnevnoj upotrebi Microsoft Office 2019 alata koji se organizuje u saradnji sa Logosoftom, kompanijom sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju edukacije iz oblasti IT-ja i prvim zlatnim certifikovanim partnerom Microsofta za BiH.

Kurs je namijenjen svima koji žele da ovladaju naprednim znanjima i vještinama u ovim vrlo popularnim aplikacijama a za njegovo pohađanje nisu potrebna stručna predznanja.

Predavanjima možete prisustvovati putem online platforme – uživo u virtuelnoj učionici. Radionica će se održavati preko MS Teams platforme a predavanja će se snimati, tako da ćete imati mogućnost da ih slušate i poslije treninga.

Kurs počinje 13.07.2020. godine i traje dvije sedmice, ukupno 6 termina po 2 sata i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18.00 do 20.00 časova.

Cijena kursa je 300,00 KM + PDV a prijave možete poslati na e-mail: ict@mtel.ba do 10.07.2020. godine.

Napomena: Za kompanije koje prijave više od dva zaposlena odobravamo ukupni popust od 10% (popusti se ne sabiraju).

Rezervišite svoje mjesto odmah i odredite svoj put u stručnom usavršavanju.