Obavještenje o izmjeni uslova korišćenja „Ino“ tarifnih opcija i tarifnih opcija „m:ts“ i „m:ts fiksna“

Obavještavamo vas da će se od 9. avgusta 2020. godine, primjenjivati izmjenjeni uslovi korišćenja „Ino“ tarifnih opcija i tarifnih opcija „m:ts“ i „m:ts fiksna“.

Korišćenje navedenih tarifnih opcija, pored korisnika usluge mobilne telefonije, postpaid tarifnih modela Pretplata:Flex, Pretplata:Flat, Pretplata:XS, Pretplata:S, Pretplata:S Net, Pretplata:M, Pretplata:L, Pretplata:XL, Pretplata:XXL, Pretplata:S+, Pretplata:SNet+, Pretplata:M+, Pretplata:L+ i Pretplata:XXL+, moći će da koriste i korisnici postpaid tarifnih modela Pretplata:XS+ i Pretplata:KDRS.

Pored toga, korisnici navedenih tarifnih modela moći će da izvrše aktivaciju/deaktivaciju Ino tarifnih opcija i putem self care portala/aplikacije Mtela „Moj m:tel“.

Izmjenu Posebnih uslova korišćenja „Ino“ tarifnih opcija i tarifnih opcija „m:ts“ i „m:ts fiksna“ koji će se primjenjivati od 9. avgusta 2020. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.