Kurir televizija u m:tel IPTV ponudi

Pravi izbor za sve koji vole originalne domaće emisije informativnog i zabavnog karaktera

U okviru m:tel IPTV ponude, od 28.06.2020. godine, novi kanal Kurir televizija dostupan je rezidencijalnim korisnicima u osnovnom paketu na poziciji 008 kao i poslovnim korisnicima u paketima Osnovni Biz, Osnovni Biz 1 i Osnovni Biz 2, te korisnicima hotelskog IPTV rješenja u paketu Osnovni Hotel.

Fokus Kurir televizije je na zabavnom i informativnom programu, koji je u vlastitoj produkciji, dok su za serijski, filmski i dokumentarni program angažovane brojne spoljne produkcije. Na pravom ste mjestu ako volite autorske emisije, gostovanja vezana za društveno-političke teme, talk-show formate, premijere dokumentarno-igranog programa, kultne filmove i domaće serije.

Kurir TV HD je dostupan korisnicima i u okviru TV To Go usluge. Takođe, na ovom kanalu korisnicima su dostupne i napredne IPTV funkcionalnosti kao što su gledanje propuštenog sadržaja ili pauziranje.

Napomena: Kanal TV K3 HD, koji se trenutno emituje na poziciji 008, moći ćete pronaći na poziciji 007 umjesto kanala Star TV, kojeg ćete gledati na poziciji 327.