mSAT TV - Vaš prozor u svijet

U odličnoj m:SAT ponudi plaćajte 50% pretplate godinu dana. Oprema i montaža za samo 0,99 KM a drugi TV priključak je gratis.

Gdje god da se nalazite neka najbolje stvari budu pored vas. Na bilo kojoj lokaciji u BiH, zahvaljujući m:tel satelitskoj televiziji, možete imati pakete TV programa koje vi odaberete.

Iskoristite odličnu m:SAT ponudu koja traje do kraja juna 2020. godine i dvanaest mjeseci plaćaćete samo 50% pretplate. Drugi TV priključak dobićete gratis a svu neophodnu opremu i montažu po simboličnoj cijeni od samo 0,99 KM.

Bilo da želite TV programe za svoju vikendicu ili živite u selu, neka m:SAT bude vaš prozor u svijet. Uživajte u preko 140 TV kanala i gledajte najbolje domaće, filmske, sportske i zabavne sadržaje na dva televizora istovremeno!

Da biste postali korisnik m:SAT usluge, dovoljno je da pošaljete zahtjev putem sajta www.mtel.ba ili da pozovete 0800 50 905, a na kućnu adresu vam stiže sve što je potrebno za instalaciju: satelitski prijemnik sa integrisanom m:SAT karticom i vrhunska satelitska antena sa opremom. Naravno i profesionalna ekipa koja će je brzo i stručno montirati.