Novi kanali K1, TV DR i Kazbuka – ekskluzivno u m:tel IPTV ponudi

Zabavite se uz tri nova kanala koji vas bez dodatne naknade očekuju u Osnovnom TV paketu

Prepustite se sjajnoj zabavi uz tri nova kanala koji vas bez dodatne naknade očekuju u Osnovnom TV paketu.

Kanali K1, TV DR i Kazbuka dolaze sa sa premijernim sadržajem, uz koje možete da uživate zajedno sa vašom porodicom. Karakteriše ih raznovrsna ponuda tematskih emisija koje će moći da zadovolje sve ukuse gledalaca.

Novi kanal za dobru zabavu K1 (pozicija 619) čeka vas sa odličnom muzikom, originalnim sadržajem i emisijama koje će vam vratiti dobro raspoloženje.

Na kanalu TV DR(pozicija 514) moći ćete saznati odgovore na najaktuelnija zdravstvena pitanja. Očekuje vas pregršt tema, od tradicionalne medicine preko alternativne, pa sve do zdravog života.

Ni najmlađi nisu zaboravljeni, očekuje ih kanal Kazbuka (pozicija 216) koji je posvećen djeci, njihovom vaspitanju i odrastanju. Zanimljive emisije i kvizovi imaju za cilj da edukuju djecu ali i da ih nasmiju i razonode. Na ovom kanalu očekuju ih igrani programi iz vlastite produkcije i sinhronizovani dugometražni crtani filmovi.

Uživajte uz vrhunski sadržaj, budite uz kanale K1, TV Doktor i Kazbuka!

Podsjećamo vas i na dodatne TV kanale i videoteke koje je m:tel obezbijedio svojim korisnicima. Ostanete kod kuće, budete odgovorni prema sebi i prema drugima, a mi ćemo se pobrinuti da vam vrijeme prođe brže i zabavnije.