TV program za najmlađe

U uslovima kada naši najmlađi provode mnogo vremena u kući, dobar TV program namijenjen upravo njima, može biti od koristi

Pored programa instruktivne nastave, koji se od danas na programu RTRS-a emituje za učenike osnovnih škola u Republici Srpskoj, na TV kanalima namijenjenim djeci pregršt je sadržaja koji mogu da im pruže dobar balans zabave i učenja.

Svakako, u cilju zaštite djece od neprimjerenih TV sadržaja, u okviru m:tel IPTV paketa postoji opcija „Roditeljska kontrola“, koja vam omogućuje da daljinski upravljač bezbrižno prepustite djeci. Bez obzira na to koji su programi dostupni u vašem domu, i koji paket koristite, usluga „Roditeljska kontrola“ (zaključavanje kanala) vam omogućava da odredite koje sadržaje ukućani mogu da gledaju u zavisnosti od kanala, emisije i doba dana.

Pored toga, podsjećamo i na funkcionalnost – Dječija TV. Posebno odabrani sadržaji primjereni uzrastu vaše djece, ograničeno vrijeme koje želite da vaši najmlađi članovi porodice provode ispred TV ekrana i poseban PIN kod za ulazak, odnosno izlazak iz okruženja Dječije TV, sigurno će biti olakšica svakom roditelju.

Sve ove opcije su potpuno besplatne i što je najbitnije, veoma jednostavne za korišćenje. Aktivaciju možete izvršiti odlaskom u glavni meni (TV sekcija) – Dječija TV ili jednostavno klikom na OK dugme. Nakon prvog pokretanja, sva ostala podešavanja aplikacije se mogu vršiti u glavnom meniju u sekciji “Podešavanja” -> “Dječija TV podešavanja”.

Detaljna uputstva možete saznati i putem m:tel korisničkog centra na broj 0800 50 000 ili klikom na plavo dugme vašeg daljinskog upravljača.