Predstavnici kompanije m:tel na druženju sa studentima banjalučkog ETF-a

Priznanje za uspješnu saradnju

U srijedu 1. juna 2022. godine predstavnici kompanije m:tel iz Sektora za ljudske resurse uživali su u susretu i druženju sa studentima banjalučkog Elektrotehničkog fakulteta. Druženje je organizovano od strane Elektrotehničkog fakulteta Banja Luka i Saveza studenata tog fakulteta u cilju zahvalnosti svim kompanijama koje su podržale odlazak njihovih studenata na 60. Elektrijadu koja se održala u Sunny Beaches u Bugarskoj.

Učestvujući na Elektrijadi, studenti banjalučkog ETF-a su odbranili drugo mjesto u takmičenju u nauci, te popravili plasman u sportu a banjalučki ETF se rangirao kao trećeplasirani fakultet u generalnom plasmanu. 

Predstavnici kompanije m:tel su primili Zahvalnicu za finansijsku podršku za odlazak na Elektrijadu i kao vid priznanja na činjenici da kompanija m:tel već godinama njeguje lijepu i korisnu saradnju sa studentima banjalučkog ETF-a, podržava ih i aktivno učestvuje u svim njihovim inicijativama.

U okviru ovog događaja iz Saveza su najavili i svoje buduće aktivnosti i planovi u kojima će m:tel sigurno učestvovati i dati svoj doprinos.